kontejnerski transport

Zbirni kontejnerski transport iz celog sveta

Usluga konsolidovanog kontejnerskog transporta (LCL), omogućava manjim proizvođačima i potrošačima da proizvode, bez obzira na količinu, transportuju na strana tržišta ili uvezu u Srbiju, naročito za udaljene prekookeanske destinacije. Na primer, mnogi domaći proizvođači i pored interesovanja i porudžbina iz inostranstva, nisu uspevali da se pozicioniraju na svetskom tržištu i budu konkurentni pre svega zbog ne mogućnosti da svoje proizvode distribuiraju po prihvatljivim uslovima i na vreme.

Istraživanja su pokazala da su osnovni razlozi za to visoki troškovi transporta manjih pošiljki koje ne zauzimaju čitav kontejner. Usluga zbinog kontejnerskog transporta omogućava transport robe bez ikakvih ograničenja i ne postoji minimum robe koja može biti transportovana.

Kako u svom poslovanju sarađujemo sa velikim brojem brodara i agenata možemo Vam ponuditi veoma konkurentne cene kako po pitanju transporta punih kontejnerskih utovara (FCL) tako i po pitanju zbirnih kontejnerskih utovara (LCL). Takođe smo u mogućnosti da Vam ponudimo i uslugu tranporta robe od vrata do vrata sa svim propratnim i dodatnim uslugama. Osnovne prednosti po pitanju organizacije kontejnerskog brodskog i kombinovanog transporta robe podrazumevaju pre svega:

  1. fleksibilnost i operativnost po pitanju odabira metoda i maršuta transporta
  2. konkurentne cene kako po pitanju transporta punih kontejnerskih utovara (FCL) tako i po pitanju zbirnog kontejnerskog transporta (LCL)
  3. stabilnu saradnju sa pouzdanim brodarima, agentima i kamionskim prevoznicima
  4. redovne zbirne linije za i iz većine zemalja dalekog istoka, Amerike i Okeanije
  5. pravovremeno obezbeđivanje informacija vezanih za status i prispeće vaših pošiljki
  6. visok nivo operativnosti u pogledu ispunjavanja zahteva i očekivanja naših klijenata